Snelle runderreepjes met paprika


Ingrediënten:

  • 250 g runderreepjes (biefstuk of entrecote in dunne plakjes)

  • 1 rode paprika, in reepjes

  • 1 gele paprika, in reepjes

  • 1 ui, in halve ringen

  • 2 eetlepels sojasaus

  • 1 eetlepel olijfolie

  • 1 theelepel paprikapoeder

  • Zout en peper

Bereiding:

  1. Verhit de olijfolie in een wok of koekenpan.

  2. Bak de runderreepjes kort op hoog vuur, 2-3 minuten. Haal ze uit de pan.

  3. Fruit ui en paprika 5 minuten in dezelfde pan.

  4. Voeg het vlees terug samen met sojasaus en paprikapoeder. Roer kort door.

  5. Breng op smaak met zout en peper en serveer met rijst of noedels.

 

Recept Informatie:
2 personen
Kok: Chef Peters