Gegrilde biefstuk met kruidenboter


Ingrediënten:

  • 2 biefstukken (ca. 150–200 g per stuk)

  • 2 eetlepels olijfolie

  • 1 teentje knoflook, geperst

  • 50 g zachte roomboter

  • 1 eetlepel peterselie, fijngehakt

  • Zout en peper

Bereiding:

  1. Haal de biefstukken 30 minuten vooraf uit de koelkast.

  2. Meng boter met knoflook en peterselie, zet koel weg.

  3. Wrijf de biefstukken in met olijfolie, zout en peper.

  4. Grill of bak ze 2–3 minuten per kant voor medium-rare (langer voor meer gaar).

  5. Leg de biefstukken op borden, schep er een plakje kruidenboter bovenop.

  6. Serveer met friet of een frisse salade.

Recept Informatie:

  • Aantal personen: 2

  • Kok: Chef Peters

  • Prijs: 2 euro