Stoofpot van rundvlees met wortel en ui
Ingrediënten:
-
600 g runderlappen (in blokjes)
-
3 wortels, in plakjes
-
2 uien, grof gesneden
-
2 teentjes knoflook, fijngehakt
-
500 ml runderbouillon
-
2 laurierblaadjes
-
2 eetlepels olie of boter
-
1 eetlepel bloem
-
Zout en peper
Bereiding:
-
Bestrooi het vlees met zout, peper en bloem.
-
Verhit de olie/boter in een braadpan en bak het vlees rondom bruin.
-
Voeg ui, knoflook en wortel toe en bak kort mee.
-
Schenk de bouillon erbij en doe de laurierblaadjes in de pan.
-
Laat 2 uur zachtjes stoven met de deksel op de pan tot het vlees mals is.
-
Serveer met aardappelpuree of brood.
Recept Informatie:
-
Aantal Personen: 4
-
Kok: Chef Peters
-
Prijs: 4 euro