Gegrilde biefstuk met kruidenboter
Ingrediënten:
-
2 biefstukken (ca. 150–200 g per stuk)
-
2 eetlepels olijfolie
-
1 teentje knoflook, geperst
-
50 g zachte roomboter
-
1 eetlepel peterselie, fijngehakt
-
Zout en peper
Bereiding:
-
Haal de biefstukken 30 minuten vooraf uit de koelkast.
-
Meng boter met knoflook en peterselie, zet koel weg.
-
Wrijf de biefstukken in met olijfolie, zout en peper.
-
Grill of bak ze 2–3 minuten per kant voor medium-rare (langer voor meer gaar).
-
Leg de biefstukken op borden, schep er een plakje kruidenboter bovenop.
-
Serveer met friet of een frisse salade.
Recept Informatie:
-
Aantal personen: 2
-
Kok: Chef Peters
-
Prijs: 2 euro


